EEN BREED GAMMA AAN INSPIRERENDE WOONALTERNATIEVEN.

Eén of –twee slaapkamerappartementen zoals geen andere in deze buurt.

“Koning Noord” wordt rond een ruimtelijke groene patio gebouwd en zal meer zijn dan een losse verzameling van appartementen. Kom thuis en ontmoet boeiende medebewoners onder de kruinen van de Gleditsia Triacanthos. Gezelligheid troef!

Ondergrondse parkeerplaatsen vervolledigen jouw comfort en maken van “Koning Noord” een makkelijk bereikbare plek waar je altijd zonder zorgen thuiskomt.

OF JE NU EEN ‘DOORZONNER’ OF EEN ‘STRETCHY’ KIEST, ELK INTERIEUR LEGT DE FOCUS OP NATUURLIJKE LICHTINVAL IN HEDENDAAGS, OPEN-PLAN WONEN MET EEN VERBLUFFEND UITZICHT OP ANTWERPEN NOORD.

“Koning Noord” gaat voor kwalitatieve architectuur met ruime glaspartijen die elke dag zorgen voor de juiste energie.

Brede leef- en werkruimtes in een betonnen structuur lopen naadloos over in de warme kleuren en zachte materialen van de keukens en de badkamers. Goed doordachte vloerplannen garanderen een vlotte overgang tussen de privatieve delen van de slaapkamers en de overige ruimtes in de appartementen

TWEESLAAPKAMER
APPARTEMENTEN

ISTATE OMARMT GRAAG HET KARAKTER EN DE TEXTUUR VAN DEN DAM.

De 2 slaapkamerappartementen vormen een gloednieuwe ‘thuis’ in een levendige, familie-georiënteerde buurt.

Het eigentijdse ontwerp voorziet in open-plan wonen, doordrenkt met natuurlijk licht en afgewerkt met smaakvolle materialen, ieder op hun manier een echo naar het industrieel erfgoed van de buurt.

Zowel voor jonge starters, kleine gezinnen als voor ‘empty nesters’ bieden de appartementen een grote flexibiliteit: een extra ruimte voor een royaal kantoor aan huis, gemakkelijk moduleerbaar naar een tweede slaapkamer voor vrienden of familie.

EENSLAAPKAMER
APPARTEMENTEN

ELKE UNIT HEEFT EEN INSPIREREND, ONTSPANNEN UITZICHT OVER DE SKYLINE VAN ANTWERPEN NOORD.

Ook de 1-slaapkamerappartementen in “Koning Noord” bieden u een uitgelezen opportuniteit om in een uitgestrekte woning thuis te komen.

De eenvoud van dit interieur voorziet in een no-nonsense houding binnenshuis, waarbij de unieke gevelbreedte van 10m met aansluitend terras het gehele karakter bepaalt. Badkamers en keukens zijn voorzien van een sterk monochroom ontwerp en vormen de essentie voor dit all-in-one concept.

Vanop de patio bieden de boompartijen de bewoners een aangename groene filter op weg naar het stedelijke landschap om de hoek.

Contacteer ons of bel op +32 (0)472 58 83 38
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
istate koning noord