Het team achter KONING NOORD legt de focus op duurzame relaties met haar ontwikkelingspartners, gebruikers en omwonenden om samen comfortabele en buurtversterkende ruimtes te creëren die een duidelijk bijdrage leveren aan de identiteit van de lokale gemeenschap.

ISTATE

ISTATE is een jong Belgisch vastgoedbedrijf en realiseerde reeds een reeks succesvolle renovaties, herpositioneringen en nieuwbouwontwikkelingen op diverse locaties in Antwerpen. Het team wordt gedreven door een solide expertise van de eerste haalbaarheidsstudies en de effectieve bouwwerken tot de marketing en verkoop van de afzonderlijke eigendommen.

Bij het opzetten van partnerships hanteert ISTATE een lange horizon als basis voor al haar projecten. De focus van de portefeuille ligt op ‘betaalbaar’ wonen in stedelijke omgevingen enerzijds en het creëren van een competitief aanbod in toegankelijk beleggingsvastgoed anderzijds.

Gildenhuis Beveren © META architectuurbureau, beeld: Filip Dujardin

META ARCHITECTUURBUREAU

Voor META is de essentie van architectuur het bouwen, noch min, noch meer. Architectuur is een ambacht, een métier. Voor ieder vraagstuk wordt er een oplossing uitgewerkt waarbij de platgetreden paden indien nodig verlaten worden.

Als ontwerper moet je ambitieus zijn. Ontwerpen met de intentie te bouwen voor de eeuwigheid is het uitgangspunt. Ieder gebouw is zo ontworpen dat de functie en de invulling eenvoudig aanpasbaar zijn. Een deugdelijk gebouw is een gebouw dat ontworpen is voor onvoorspelbare gebeurtenissen.

De ontwerpen kunnen dan nukkig zijn, weerstand bieden en soms ook wringen, maar ze zijn steeds doordacht.

META won verschillende architectuurprijzen waaronder de Belgische Architectuuraward en de Belgian Building Award. In 2016 werd het Gildenhuis in Beveren bekroond met de Prijs Inspirerend Sociaal Wonen van de Vereniging van de Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen.

Enkele recente projecten: woningen en kantoren Cadiz, woonontwikkeling Falconrui in Antwerpen, sociale woningen Boshoek in Boechout, het Gildenhuis in Beveren, woon- en werkunits Montigny, Datacenter KU Leuven, gebouw O en M voor de Universiteit Antwerpen.

META werd opgericht in 1991, wordt geleid door de vennoten Niklaas Deboutte en Eric Soors en telt 15 medewerkers.

www.meta.be

kB ONTWERPBUREAU

Klaartje Bracke is een interieurarchitecte met passie voor mooie dingen, vooral met gevoel voor een pure en stijlvolle vormgeving.

Door de vele jaren ervaring bij gerenommeerde interieurontwerpers zoals Piet Boon in Nederland, is elke opdracht een nieuwe uitdaging, op zoek naar een persoonlijke toets met vernieuwende ontwerpen. Een van haar sterktes is het uitpuren van de vormgeving, maar ook de ruimtes optimaliseren, met verrassende oplossingen om steeds een ruimtegevoel en een “thuisgevoel” te creëren.

Het optimaliseren van de beschikbare ruimte heeft ook bij dit project voor een grote meerwaarde gezorgd!

www.kbontwerpbureau.be

Contacteer ons of bel op +32 (0)472 58 83 38
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
istate koning noord